slider_flower power

Vans floral kollekció – flower power!

2014 nyara már javában a virágos mintákról szólt…továbbmegy ez az egész őszi szezonra is. Itt egy kis bemutató a csajos kollekciónkról, ami még elérhető – részben vagy egészben!

FRISSíTÉS:

Ami eddig csak Authentic Lo Pro formában volt elérhető, az a floral minta megérkezett ERA formájában is. A két szín nagyon különleges, a világos szürke orr például gyönyörűen lágyítja a formát, míg a fekete orrú sötét verzió markánsabb arcot kölcsönöz a cipőnek.
VANS ERA (floral) smoked pearl / true white – 17.990.-

steg x vans 020Mindkét modell ERA alapáron érhető el, ami egy limitált szériás modellnél nagy szó. A Floral széria ezzel a két modellel lett teljes.steg x vans 021 A szürke oldalcsík harmonizál A cipő orrával és a “világos-virágos” minta tökéletes kiegészítője.steg x vans 024 VANS ERA (FLORAL) black / true white – 17.990.-steg x vans 025 Az orr-részhez egy sűrű szövésű, finom vásznat használtak.steg x vans 027 Instagram oldalunkon (@steg_skateboarding) megmutattuk, hogy készült ez a kép :)steg x vans 030

VANS AUTHENTIC LO PRO (floral) Black / True white – 16.990.-steg skateboarding x vans 002

Idén ráfagytak a csajok az alacsony profilú Vans cipőkre. A vékony talp kecsesebbé teszi a cipőket. A virágmintát úgy lőtték be, hogy gyakorlatilag minden színt megtaláltok benne, így a törvénytelenül színes modell mindenhez hordható.

steg skateboarding x vans 012Micro Waffle talppal készül, ami a Vans eredeti szabadalmazott mintázatának madártávlati testvére.

steg skateboarding x vans 013

Ha bevállalósabb vagy, akkor a Tiéd ez a mint alapon virágmintás Authentic Lo Pro. 16.990.-ért komoly esélyes egy könnyű városi őszi cipőnek és ha megmarad még jövő tavaszra is – az csak jobb! Idén tarolt a MINT szín, amit a deszkás / underground divatban leginkább a Diamond és mostanában a DGK képvisel.
(Nicky Diamond különösen bele van szeretve, ezért a pasid pólója is lehet ilyen!)
steg skateboarding x vans 019Annyira tetszik nekünk ez a cipő, hogy magunkkal vittük Bécsbe és ott találtunk egy jó kis helyet ahhoz, hogy befotózzuk :)
steg skateboarding pictures 005

A Vans nagyágyúja a ma annyira divatos Old Skool. A kezdetetktől gyártja számtalan színvariációban. Az alap fekete, kék és szürke mellett a szezonális színek teszik érdekessé – mint ez a multi floral. 19.990.-ért már egy komolyabb döntés – de az Old Skool az a modell, amiből MINDENKINEK KELL EGY. Miért választanád az alapmodellt, ha ugyanannyiért kapsz egy igazi vagány virágmintásat?
steg skateboarding pictures 006

Ezen a modellen a hagyományos vastagabb talpat találod – ízlések és pofonok…van aki csak ezt hajlandó felvenni!
A klasszikus virágminta olyan apró virágokkal díszített, amely igazán hordhatóvá teszi a lépőt.
A fekete oldalcsík optikailag vékonyítja a talpat.

steg x vans 002

Sosem hoztuk a Sk8 Hi-t. Miért? Nektek tetszett – nekünk volt. Az eredeti fűzőrendszerrel egy komoly kihívás volt bele- és kiugrani. Meleg volt és törős… Az új fűzőlyukakkal és a textil felsőrésszel ezt most kiküszöbölték. A minta megegyezik a testvér Old Skool mintájával. Nagyon jó és jól is megy…meglátjuk, jut-e…ugorj be vagy írj ránk!
steg x vans 040

A fekete oldalcsík a Vans klasszikus védjegye. A talpon tér vissza ami sportosabbá teszi és vékonyítja a talpat.

Folyamatosan kapjuk az új modelleket!
Ugorj bele egybe és nem fogod levenni!
Becsszó!

Jassek Balázs

 

Jassek Balázs

Először a hírhedt Triál deszkával kezdtem el gurulni 1985-ben. Egy barátom tanított meg a nappalinkban, a szőnyegen gurulni. Egy svéd könyv, egy Delta- részlet , majd pár év múlva a Vissza a Jövőbe című film elég volt ahhoz, hogy minden addigi elképzelésemet félre söpörje és kimondjam: Mindig a gördeszkázás közelében szeretnék lenni! Azóta eltelt jó néhány év. Ebben nem mindig vagyok már annyira biztos, de amikor a legtöbb kétség merül fel, akkor az élet megint csak lök egyet és még közelebb kerülök ehhez a "sportághoz". Szabadságmániás idealista vagyok és ez a sportág ezt tökéletesen jelképezi. Ha nem ezt csinálnám, talán motorokat építenék... Az még valami ehhez közeli dolgot adhat! :)))

2 thoughts on “Vans floral kollekció – flower power!

Vélemény, hozzászólás?