Vans Style 112 PRO – Dakota Roche modell szemle

Vans – BMX örökségét 2017-ben a 112-es modellszámmal jelzett Style 112 PRO modell Dakota Roche színverziójával ünnepli. A sokat bizonyított VANS ULTRA CUSH technológiával látta el, ami egy nagyon jó minőségű talpbetét, melyet a PRO modellek számára fejlesztettek ki és itt Dakota Roche BMX street riderre hangolták.

vans dakota rocje 1

Dakota Roche Style 112 PRO modellje a a Vans California Native Collection egyik darabja, melyet fekete hasított bőrből és egy kontrasztos, de nem harsogó olajzöld klasszikus Vans oldalcsíkkal láttak el. A VANS legendás WAFFLE talppal látták el és az orrán egy gumi erősítést kapott, ami a 2016-os év nagy visszatérő mintája, de igazából az idei évben robbant be a köztudatba.
Duracap erősítést kapott az orrban, ami egy vékony és ellenálló gumírozott réteg a felszín alatt.
vans dakota roche 2

A VANS STYLE 112 PRO Dakota Roche ezzel egy nagyon kemény darab lett, mely ellenálló és talpa nagyon jól kapaszkodik a pedálon. A BMX team visszajelzései alapján építették és a VANS Vulc Lite konstrukció került bele az ULTRA CUSH HD technológiájú talpbetéttel, azért, hogy megteremtse a legnagyobb rugalmasságot Dakota stílusához (nagy becsapódásokhoz) de lazán tarthassa a lábat.

Vans_dr_dakota_roche_shoe_catalog_4.1.16_0248

 

Ahogy Dakota Roche mondja… „A bicajozás kemény a testemnek, de nagyon hálás vagyok azért, hogy olyan felszerelésem van, ami megbízhatóan átvisz a nehéz helyzeteken.”

Dakota 2010 óta tagja a Vans BMX családnak. Stílusát gyakran írják le úgy, mint „gördeszkázás BMX-en”. Könyörtelen és újító stílusa miatt 2015-ben a RIDE BMX magazintól az Év Street Ridere címet kapta.

Vans_dr_dakota_roche_shoe_catalog_4.1.16_0117

Vans Style 112 Pro Dakota Roche –  az első beérkezést azonnal elvittétek, de kaptunk némi pótlást.
Nem fog sokáig tartani…úgyhogy siess!

Lentebb: Szögezzük le: Dakota Roche kemény egy arc!

Vans_SP17_BMX_Style112Pro_Dak_LS_098
Vans_SP17_BMX_Style112Pro_Dak_LS_004
Vans_SP17_BMX_Style112Pro_Dak_LS_022
Vans_SP17_BMX_Style112Pro_Dak_LS_104
Vans_SP17_BMX_Style112Pro_Dak_10.9.2016_action_001

 

Fotók: VANS

Szöveg: JB

Jassek Balázs

Először a hírhedt Triál deszkával kezdtem el gurulni 1985-ben. Egy barátom tanított meg a nappalinkban, a szőnyegen gurulni. Egy svéd könyv, egy Delta- részlet , majd pár év múlva a Vissza a Jövőbe című film elég volt ahhoz, hogy minden addigi elképzelésemet félre söpörje és kimondjam: Mindig a gördeszkázás közelében szeretnék lenni! Azóta eltelt jó néhány év. Ebben nem mindig vagyok már annyira biztos, de amikor a legtöbb kétség merül fel, akkor az élet megint csak lök egyet és még közelebb kerülök ehhez a "sportághoz". Szabadságmániás idealista vagyok és ez a sportág ezt tökéletesen jelképezi. Ha nem ezt csinálnám, talán motorokat építenék... Az még valami ehhez közeli dolgot adhat! :)))

Vélemény, hozzászólás?