slider hi stranger

Hi stranger – beteg és vonz!

HI STRANGER! Írnom kell róla. Beteg, de lehet, hogy így fogunk köszönni és akkor értened kell :))

Teljesen offtopik a dolog ezen az oldalon, de ki foglalkozzon vele, ha nem mi?

Megtekintéseinek száma már több milliós. Amikor haverom átküldte, még 100000 alatt volt. Most a 9gag megjelentetett egy “remake”-et, amit náhány nap alatt 11 millióan néztek meg.

Az alkotó Kirtsen Lepore, akinek honlapján minden nagyobb művét megtalálod. A világ 50 legkreatívabb művésze között tartják számon, ami nem piti. Ügyfél listája ennek megfelelően impresszív: Google, MTV, Facebook, Nickelodeon, Yo Gabba Gabba, Whole Foods, Toyota…

MI a titok?

Nem tudni. A video bizarr, a hang szintén, a zene ezt támogatja és az egész olyan hipnotikus, hogy egy kicsit azonnal utálod – és újra meg kell nézned. És újra.
…és PONTOSAN akkor nézed a bizarr segget, amikor erre engedélyt ad. A video sokakat felkavar, sokakat megigéz, vannak, akik szerint relaxál és magabiztos leszel, de a legtöbb szem kikerekedik.
EZ a tökéletes vírus videó. Teljesen megfoghatatlan, mitől működik, de MŰKÖDIK!

Amikor valamivel a CBS is foglalkozik – és igyekszik saját propagandájának szolgálatába állítani egy saját verzióval – az kemény.

Sokkal szerethetőbb a 9gag őszintén idióta önmegvalósítása. Keresd a 9gag INSTAGRAM accountján!

Várnánk hasonlókat itthonról is.

 

Jassek Balázs

Először a hírhedt Triál deszkával kezdtem el gurulni 1985-ben. Egy barátom tanított meg a nappalinkban, a szőnyegen gurulni. Egy svéd könyv, egy Delta- részlet , majd pár év múlva a Vissza a Jövőbe című film elég volt ahhoz, hogy minden addigi elképzelésemet félre söpörje és kimondjam: Mindig a gördeszkázás közelében szeretnék lenni! Azóta eltelt jó néhány év. Ebben nem mindig vagyok már annyira biztos, de amikor a legtöbb kétség merül fel, akkor az élet megint csak lök egyet és még közelebb kerülök ehhez a "sportághoz". Szabadságmániás idealista vagyok és ez a sportág ezt tökéletesen jelképezi. Ha nem ezt csinálnám, talán motorokat építenék... Az még valami ehhez közeli dolgot adhat! :)))

Vélemény, hozzászólás?