slider-ultralight strt

Pehelysúlyú cipők – frissítve

Mi tagadás, a cipőpiac a mindennapi ember számára nem túl izgalmas.

Nekünk egy kicsit más…és a sok shoefreaknek is. Mi figyeljük, mik a trendek, mi unalmas, mi időtlen, mi izgalmas. Az egyik legizgalmasabb mai irányzat a pille könnyű cipők térhódítása. Egyik legcoolabb képviselője idén a Vans Old Skool Lite +
os lite plus 800 w-3
Amikor kézbe veszed, majd szólunk mi is, ahogy nekünk szóltak.
Könnyű mi? Most vedd ki a tömést belőle! AZ volt nehéz. MOST könnyű!
os lite plus 800 w-2
A talp ugyanis abból az anyagból van, amit a pille könnyű és ultra kényelmes (és általában ormótlan) papucsokhoz használnak: egy apró levegőbuborékokkal kiöntött műanyag és gumi közötti keverékből készülő zseni kis cucc. A dolog lényege, hogy az alapanyagot úgy kell keverniük, hogy a masszában a bubik ne tudjanak összeállni. Ha össze állnak akkor a levegő mozogni tud köztük. Mi lesz akkor? A talp ÖSSZEESIK.os lite plus 800 w

A cipő ára (elnézést, de a mai viszonyok között ezt kell mondanom) a vicces -vagy egyezzünk ki- vállalható-kategóriába tartozik.
19.990.- ért ma kevés cipőt tudunk ajánlani.
Ezt tuti.
Mit várjunk tőle? Ultra könnyű, ultra sikkes és ultra kényelmes.

Eddig is Vans Old Skoolt akartál –  ez legalább olyan könnyű, hogy keresztül sétálhatod majd benne Firenzét is és egy fesztiválon is megállja a helyét – ha van szíved kivinni.

 

Jassek Balázs

Először a hírhedt Triál deszkával kezdtem el gurulni 1985-ben. Egy barátom tanított meg a nappalinkban, a szőnyegen gurulni. Egy svéd könyv, egy Delta- részlet , majd pár év múlva a Vissza a Jövőbe című film elég volt ahhoz, hogy minden addigi elképzelésemet félre söpörje és kimondjam: Mindig a gördeszkázás közelében szeretnék lenni! Azóta eltelt jó néhány év. Ebben nem mindig vagyok már annyira biztos, de amikor a legtöbb kétség merül fel, akkor az élet megint csak lök egyet és még közelebb kerülök ehhez a "sportághoz". Szabadságmániás idealista vagyok és ez a sportág ezt tökéletesen jelképezi. Ha nem ezt csinálnám, talán motorokat építenék... Az még valami ehhez közeli dolgot adhat! :)))

One thought on “Pehelysúlyú cipők – frissítve

Vélemény, hozzászólás?