slider for av

Vans AV Rapidweld – szemle

AV Rapidweld – Anthony Van Engelen legújabb pro cipője megérkezett. Nézzük meg, mit tudunk róla!santa cruz cruzers x steg-100

De nézzük, mire TERVEZTÉK ezt a kitűnő csukát.

A cipő nagyon cool. Van, akinek ennyi elég is lesz. Az ne is olvasson tovább.

Fit:
Végre megint rövidebb orr! Van, aki így jön be…vans pro series steg hungary-127

vans pro series steg hungary-129
Végre megint széles a lábtér! Aki minden cipőt szétrepesztett, annak ezt fogjuk adni!vans pro series steg hungary-121
Végre nincs varrás – sehol. Anthony AV Rapidweld modellje olyan technológiával készült, ami nem használ varrást – ahol pedig muszáj ott rejtett varrással teszi sebezhetetlenebbé a cipő (achilles) sarkát.

AV Rapidweld – az oldalán és a fűző lyukaknál erős gumiréteg teszi erősebbé.vans pro series steg hungary-124

Talp:
PRO LITE CONSTRUCTION: a Vans pro szériájában alkalmazott technológia, ami itt a különleges mintázatú, erőteljes kaucsuk színű külső talpból, a Vans ikon- waffle (goffri) talpból, a belevarrott középtalp és rajta egy ULTRACUSH talpbetét egységéből áll.Vans_AVE_BSFiveO_m_Acosta

A hátsó kicsi Vans logo piros alapon fehér. Messziről látszik, hogy Vansben vagy, de egészében véve egy visszafogott cipőről beszélünk.

Betörési idővel nem nagyon kell számolni, a talp rugalmas és a torziós merevsége sem nagy.

A DURACAP néven futó gumi aládolgozások miatt strapabíró, a nyelvet pedig gumi helyett egy LUXLINER belebújós rendszer tartja a helyén, amely szellőzik és a lábat kesztyű módjára öleli körbe.

AV Rapidweld így a Vans egyik legkönnyebb, legkényelmesebb pro meodellje, ami tartós és széles lábfejjel is tudod viselni!

Ha tudsz angolul és érdekel…egy jó cikk a THRASHER oldalán Anthony Van Engelennel…

Jassek Balázs

Először a hírhedt Triál deszkával kezdtem el gurulni 1985-ben. Egy barátom tanított meg a nappalinkban, a szőnyegen gurulni. Egy svéd könyv, egy Delta- részlet , majd pár év múlva a Vissza a Jövőbe című film elég volt ahhoz, hogy minden addigi elképzelésemet félre söpörje és kimondjam: Mindig a gördeszkázás közelében szeretnék lenni! Azóta eltelt jó néhány év. Ebben nem mindig vagyok már annyira biztos, de amikor a legtöbb kétség merül fel, akkor az élet megint csak lök egyet és még közelebb kerülök ehhez a "sportághoz". Szabadságmániás idealista vagyok és ez a sportág ezt tökéletesen jelképezi. Ha nem ezt csinálnám, talán motorokat építenék... Az még valami ehhez közeli dolgot adhat! :)))

Vélemény, hozzászólás?