slider - steg.hu 1

Vans Late Night pack – a kajás kollekció

Ismét nagyot alkotott a Vans. Íme a Vans Late Night Pack.
Ha csillagokat vártok az nem lesz rajtuk – csak kaják, amiket általában esti partikon, randin, vagy szimplán részegen választunk…
Ok, mások is rájöttek, hogy a kajás printek működnek…mi magunk is egy STÉG collabot szerettünk volna összehozni egy profi Macaronos céggel…de bealtattuk :)

#Vans Late Night Pack

Ezt a kollekciót is kivittük az előrendelés után Olaszországba és a tengerparton fotóztuk be – ahova való!
#Vans Late Night Pack - steg blog

A Vans azonban csavart egyet a dolgon…ahelyett, hogy a mindenki által logikusnak gondolt HD- fotoprint irányba mentek volna (amit jómagam nyomtam volna), egy elég elvont grafikus megjelenést választottak. A Vans Late Night Pack már-már gagyi grafikákkal operál – nem véletlenül!

#Vans Late Night Pack 3

A fánkos print szerintünk a tini legenda Odd Future fánkjaira hajaz, de ez valószínűleg megint telitalálat a Vans Late Night Pack designer csapatától. A talp oldalán a csíkot megtartották, hangsúlyozva, hogy nem a kifutóra szánták, hanem azoknak, akik használják is – többet fogunk látni a Volton és a Szigeten, mint sportkocsikból kikandikálni :)

A mi képeinknél sokkal profibbak is születtek ezekről a lépőkről –  ebből ítélve sok helyen lesz kiemelt termék 😉

#Vans Late Night Pack - Classic Slip On pizza
Vans Classic Slip On PIZZAAAAAAAAAA

Ki ne szeretné a pizzát? De annyira, hogy a cipőjén is megjelenjen? Hogyne! A Vans Late Night Pack -ben egy Classic Slip On is helyett kapott ezzel a klassz kis pizzás nyomattal.

#Vans Late Night Pack - kollekció kép
A kollekció..nálunk csak a PIZZA és a HAMBURGER játszik!

A Tacos nem stíl, a szalma krumpli pedig olyan kék alapon van amit nem szerettek :/

#Vans Late Night Pack - édességek a lábadon - candies for your feet
A teljes Vans Late Night Pack – édesszájúaknak! – Candies for Your Feet!

Eddig is instagram accountunk legkedveltebbjei posztjai voltak a fánkos-cipős szelfik…most mindenki kereshet a cipőjéhez passzoló fánkot – vagy tovább turbózhatja az ötletet…

A cipők 16- 17.990.- es áron mennek idén ebben a packban. Várunk a veszprémi üzletben vele, vagy rendelhettek az info@steg.hu email címen!

Léteznek a printek más modelleken is, ezekről később…

 

Jassek Balázs

Jassek Balázs

Először a hírhedt Triál deszkával kezdtem el gurulni 1985-ben. Egy barátom tanított meg a nappalinkban, a szőnyegen gurulni. Egy svéd könyv, egy Delta- részlet , majd pár év múlva a Vissza a Jövőbe című film elég volt ahhoz, hogy minden addigi elképzelésemet félre söpörje és kimondjam: Mindig a gördeszkázás közelében szeretnék lenni! Azóta eltelt jó néhány év. Ebben nem mindig vagyok már annyira biztos, de amikor a legtöbb kétség merül fel, akkor az élet megint csak lök egyet és még közelebb kerülök ehhez a "sportághoz". Szabadságmániás idealista vagyok és ez a sportág ezt tökéletesen jelképezi. Ha nem ezt csinálnám, talán motorokat építenék... Az még valami ehhez közeli dolgot adhat! :)))

One thought on “Vans Late Night pack – a kajás kollekció

Vélemény, hozzászólás?