style 112 slider

Vans Style 112 PRO szemle- nagy kékség

A napokban írtam a Vans Style 112 Pro Dakota Roche- ról egy cikket .

17 steg féatshots-181

Azonnal érkezett a pótlás. Amit itt ki kell emelni az csak néhány apróság.

A Vans-nél valakinek elgurult a gyógyszere!

  1. PRO modell annak minden szépségével.
  2. Egy rakás bőr van benne.
  3. Gumi talpa egyedi és strapabíró.
  4. Duracap szerkezete miatt deszkázhatsz benne vagy rúghatod az aszfaltot jó ideig.
  5. Az ára viszont MIÉRT 17.990.-, mint egy (bocs) sima Old Skoolnak?!?

    17 steg féatshots-183

Dakota Roche pro modellje ehhez képest annyiban különbözik, hogy ennek a talpa SOKKAL PUHÁBB. Dakota landingjei miatt a pedál közeli talp részt annyira meg kellett erősíteni a zöld Style 112 PRO -n, hogy deszkázni abban szinte lehetetlen.

A kék verzió kézzelfoghatóan könnyebben hajlik, ami hajtásnál és trükköknél is elsődleges fontosságú.

17 steg féatshots-177

A gumi talp sokkal robosztusabb egységet alkot, mint a feketén, ahol beleolvad a cipő többi részébe. Talpán oldalcsík nincsen, ami vékonyabbá tenné…optikailag.

A cipőt a Vans skate team tervezte. Felsőrésze bőr és vászon kombinációja. A Vans legenadás oldalcsíkja ezen a veruión nagyon kontrasztos, aminek örülhetünk!

17 steg féatshots-174
Ultracush HD talpbetétje megfelelő boardfeelt ad (érzed a deszka minden rezdülését) és a komfort sem marad el, illetve a különleges talpszerkezet miatt, mely a Vans Vulc Lite nevet kapta a cipő nem lesz olyan rettentő nehéz .

17 steg féatshots-169

A WAFFLE talp a legjobban tapadó talp anyag és minta, az orr részen a DURACAP betét miatt koptathatod a bőrt – alatta a fontos részeken egy gumi réteg kerül majd a felszínre – és átveszi a szerepet a kopásban. Orrán a gumi a felsőrészre felhúzódik, ami öröm a deszkásoknak és azoknak, akik tudják, mekkora stílus lett ez azóta, hogy a HUF és a Nike visszahozta ezt az elfeledett (Nike) stílusjegyet.

17 steg féatshots-184

 

Szülőknek fontos:

A deszkás cipő nem azért deszkás, mert KIBÍRJA  gördeszkázást. Akkor fémbetétes bakancsban munkavédelmi deszkáznánk. Azért deszkás cipő, mert SEGÍTI azt! Ezért amikor azzal hoz vissza valaki egy SZÉNNÉ deszkázott cipőt, hogy “mégsem bírja, a gyerek szétrúgta!”, akkor maximum bárgyún és elnézően mosolyogni tudunk vagy gratulálunk a szép teljesítményért!

 

Jassek Balázs

Először a hírhedt Triál deszkával kezdtem el gurulni 1985-ben. Egy barátom tanított meg a nappalinkban, a szőnyegen gurulni. Egy svéd könyv, egy Delta- részlet , majd pár év múlva a Vissza a Jövőbe című film elég volt ahhoz, hogy minden addigi elképzelésemet félre söpörje és kimondjam: Mindig a gördeszkázás közelében szeretnék lenni! Azóta eltelt jó néhány év. Ebben nem mindig vagyok már annyira biztos, de amikor a legtöbb kétség merül fel, akkor az élet megint csak lök egyet és még közelebb kerülök ehhez a "sportághoz". Szabadságmániás idealista vagyok és ez a sportág ezt tökéletesen jelképezi. Ha nem ezt csinálnám, talán motorokat építenék... Az még valami ehhez közeli dolgot adhat! :)))

Vélemény, hozzászólás?