slider-vansgirls_mod

Vansgirls – Vans lányoknak – szemle

Vansgirls… Saját hashtag, saját insta account és saját szubkultúra. Ez ma a Vans női vonala.steg at veszprem-101

A miértekre hosszú lenne a válasz és ezt majd ki is fejtem, de itt most nincs rá hely és idő.
Hozzánk a Vans ruházata már régóta eljut, de ez nem általános.

steg at veszprem-103

Valószínűleg ma még 10 emberből 9 a Vanset csak cipőről ismeri.
A Vans kötelékéből a ruházati vonalat csak a jelenlegi értékesítési főguru Kevin Balley kezdte komolyan venni. Fellángolásai mindig voltak a Vansnek, de a 2004-es új VF tulajdonlással és Kevin irányításával lett ez igazán komoly.

vans guys and girls steg-9

Rájöttek, hogy tavaszi cipőkkel nem fognak tudni kitörni Dél- Kaliforniából…ami az első majd’ 40 évben saját bevallásuk szerint sem igazán sikerült. Pedig a Vans életérzés jól közvetíthető a ruházaton… és a hidegebb helyekre is el akartak jutni, így vászon tornacipőn és pólókon kívül is kellett gyártani.A legszebb, hogy a VF egy olyan mammut vállalat, amely több divatcéget is birtokol.

steg at veszprem-104

Egyértelmű volt tehát, hogy a cégbe bele tudnak implantálni néhány új tulajdonságot. Téli technológiát a North Face-ből, farmert a Wrangler és bakancs gyártási know-howt a Timberland márkáktól.

vans @ steg veszprem 600-117

A női kollekció a boltban nagy becsben tartott, de ha a multikhoz szoktál, fura lesz a látvány… egy-egy sor vagy egy-két darab lóg a vállfán – és pótlást nem nagyon hozunk.

steg at veszprem-106
Miért?
Ha már kifizetsz egy kicsit többet érte, mint egy Hundemm cuccért (néha nem is kicsivel többet), akkor legyen a cucc EGYEDI.

17 steg vans pinks oranges-115

Vansgirls titok, hogy a tömeggyártásban elérhető termékeket egyediekkel kombinálva szabad fantáziával és némi tudással teljesen egyedi stílust alakítasz ki.
Ezekben szeretnénk segíteni Neked!

steg vansgirls -170

Jassek Balázs

Először a hírhedt Triál deszkával kezdtem el gurulni 1985-ben. Egy barátom tanított meg a nappalinkban, a szőnyegen gurulni. Egy svéd könyv, egy Delta- részlet , majd pár év múlva a Vissza a Jövőbe című film elég volt ahhoz, hogy minden addigi elképzelésemet félre söpörje és kimondjam: Mindig a gördeszkázás közelében szeretnék lenni! Azóta eltelt jó néhány év. Ebben nem mindig vagyok már annyira biztos, de amikor a legtöbb kétség merül fel, akkor az élet megint csak lök egyet és még közelebb kerülök ehhez a "sportághoz". Szabadságmániás idealista vagyok és ez a sportág ezt tökéletesen jelképezi. Ha nem ezt csinálnám, talán motorokat építenék... Az még valami ehhez közeli dolgot adhat! :)))

Vélemény, hozzászólás?