Event

EVENTS | EVENT SUPPORT:

Gördeszka bemutatók – eventek:

Magyarország legjobb gördeszkásai mutatják be trükkjeiket. Helyigénye viszonylag nagy és vízszintes, jó minőségű burkolattal ellátott felületeken lehet alkalmazni. A közönség betekintést nyerhet a gördeszkázás mai szintjébe. A trükk gördeszkázás látványos és szórakoztató laikusok számára is.

Longboard és gördeszka teszt-eventek:

Tíz különböző gördeszkát és hozzá képzett gördeszkásokat viszünk ki egy előre egyeztetett helyszínre. Elsősorban iskoláknak ajánljuk diáknapokra és városi rendezvényekre, ahova testnevelés- vagy osztályfőnöki óra keretében tudnak ellátogatni a fiatalok kísérőkkel. Hatalmas élmény számukra ez, hiszen a trükk- gördeszkázással ellentétben a longboardra teljesen kezdő is felpattanhat és szinte azonnal sikerélménye lesz. Ezzel együtt több gördeszka típust is bemutatunk, tehát aki már próbálta a gördeszkázást, itt el tudja dönteni, merre menjen tovább.

Gördeszkás STUNT szolgáltatás, Gördeszkás SZAKÉRTŐI szolgáltatás filmeseknek

Gördeszkás statiszták biztosítása kezdőtől haladó szinten át a legprofibb specialistákig. A hagyományos statiszta válogatások nem járnak sikerrel – ha gördeszkásokról beszélünk. Aki képzett, az nem regisztrál ügynökséghez…aki regisztrál az legtöbbször nem hiteles. Mi ismerjük a hiteles gördeszkásokat és adatbázisunkból megtaláljuk a legmegfelelőbb arcokat.

go skateboarding 014 michael sparks photo 3

Event support – if You have an event for the 16-28 year-old oney and want to invite skateboarders –  do not hesitate to find us. We’ll help You out.

Are You filming? We can help You out with REAL SKATERS instead of wannabees with no clue at all.
Call me +36209235623 or write! jassek@steg.hu